page_banner

Mobile/Portable Jaw Crusher Plant (Ban)

Kabeh peralatan jaw crusher portabel ana ing papan, kalebu jaw crusher, feeder, layar kedher, lan liya-liyane. peralatan kasebut fleksibel lan fleksibel, sing akeh ngembangake bidang konsep operasi crushing kasar, lan bisa ngremukake bahan kanthi kekuatan sing ora luwih dhuwur tinimbang 320MP. ukuran partikel medium ing siji wektu.Peralatan kasebut fleksibel, trep lan seluler, sing bisa ngirit biaya konstruksi ibukutha, perisakan lan transfer;Bisa crush bahan ing situs lan mindhah karo advance saka pasuryan mining bahan mentahan, mangkono nemen ngurangi biaya transportasi bahan.

Ukuran feed: ≤ 800MM

Kapasitas pangolahan: 85-650T / H

Cakupan aplikasi: perawatan limbah konstruksi, infrastruktur kutha, dalan utawa situs konstruksi, tambang, tambang batu bara, karya batu bumi, lsp.

Bahan sing ditrapake: limbah konstruksi, beton bertulang, kerikil, granit, basal, bijih wesi, watu gamping, kuarsa, diabase, lsp.


Katrangan

Konsep desain stasiun crushing Jaw seluler kanthi adapts kanggo macem-macem kahanan crushing seluler, lan alangan situs crushing, lingkungan lan konfigurasi dhasar kanggo operasi crushing pelanggan.Pancen nyedhiyakake peralatan crushing sing gampang lan murah, sing akeh digunakake ing pangolahan bahan sing asring mbutuhake operasi relokasi, kayata tambang, limbah konstruksi, metalurgi, industri kimia, bahan bangunan, konservasi banyu lan tenaga air.Pangguna bisa nggunakake macem-macem formulir konfigurasi miturut jinis lan ukuran bahan sing diproses lan syarat bahan sing wis rampung

Konstruksi Mesin

POJ s(1)

Pabrik rahang crusher seluler kabeh kasusun saka rahang crusher, feeder, conveyor sabuk, waras wesi, pigura kapal hydraulic, conveyor sabuk, motor lan kabinèt kontrol .Posisi bagean utama ditandhani ing gambar struktural ndhuwur.

Prinsip Kerja

Bahan kasebut diangkut kanthi merata menyang jaw crusher liwat feeder.Sawise crusher rahang nggawe crushing pambuka, bahan sing wis rampung metu saka conveyor kanggo crushing terus.Stasiun crushing mobile rahang bisa mbusak layar geter miturut produksi nyata perlu éling crushing pambuka langsung saka bahan.Bisa digunakake bebarengan karo peralatan crushing liyane, lan operasi trep lan fleksibel.

4

Karakter Peralatan

MobilePortable-Jaw-Crusher-Plant-Tire-2

1. Struktur rangka kapal tipe ban diadopsi, kanthi mobilitas, sasis kendaraan dhuwur, radius putar cilik, lan dilengkapi poros setir traksi, sing bisa mujudake karya transfer gratis

2. Desain dual-tujuan lenga lan listrik, set generator diesel bisa dikonfigurasi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda lan lingkungan kerja sing beda.

3. Struktur rangka baja kapal diadopsi kanggo nggawe titik stres stasiun crushing mobile luwih seragam, njamin stabilitas operasi terus-terusan saka tanduran mobile, lan supaya risiko overturning utawa Mudhun loro sak operasi saka crushing mobile. stasiun

4. Desain dhukungan hidrolik ndadekake stasiun crushing seluler luwih wajar.Bingkai kasebut ora mung nambah stabilitas stasiun seluler, nanging uga ningkatake kelancaran panggunaan peralatan

5. Bisa éling saka aplikasi siji kanggo sawetara aplikasi on-line.Liwat tata letak kombinasi lan tertib, tata letak ruang sakabèhé luwih wajar lan kompak, ruang kerja disimpen, masalah kayata garis produksi sing dawa banget lan amba banget, lan kabutuhan produksi pelanggan sing beda-beda bisa ditemokake.

MobilePortable-Jaw-Crusher-Plant-Tire-4
5
6

Parameter produk

ING SERI

Model

Jaw Crusher

Feeder

Konveyor Sabuk

Penghilang wesi

UKURAN INPUT (MM)

 

Kapasitas

(T/H)

Daya Motor Total (KW)

ZSLY-E46-G3090

PE 400x600

GZD300x90

B500x10m Kab

Opsional

≤340

16-60

≈37.4

ZSLY-E57-G3090

PE500x750

GZD300x90

B650x10m Kab

Opsional

≤425

40-110

≈63.4

ZSLY-E69-G3896

PE 600x900

ZSW380x96

B800x12m Kab

Opsional

≤500

50-180

≈91.5

ZSLY-E710-W4211

PE 750x1060

ZSW110x420

B1000x12m

Opsional

≤630

110-320

≈136

ZSLY-E9012-W4911

PE 900x1200

ZSW110x490

B1000x12m

Opsional

≤750

220-450

≈161.5

SERI PEW

Model

Jaw Crusher

Feeder

Konveyor Sabuk

Penghilang wesi

Ukuran input

(MM)

Kapasitas

(T/H)

Daya Motor Total (KW)

ZSLY-C80-G3090

PEW800

GZD300x90

B500x10m Kab

Opsional

≤125

65-380

≈82.4

ZSLY-C96-G3090

PEW960

GZD300x90

B500x10m Kab

Opsional

≤180

120-455

≈97.4

ZSLY-C100-G3896

PEW1000

ZSW380x96

B800x12m Kab

Opsional

≤180

150-545

≈126.5

ZSLY-C110-W4211

PEW1100

ZSW110x420

B1000x12m

Opsional

≤210

190-625

≈186

ZSLY-C125-W4911

PEW1250

ZSW110x490

B1200x12m Kab

Opsional

≤340

290-845

≈189.5

1. Struktur rangka kapal tipe ban diadopsi, kanthi mobilitas, sasis kendaraan dhuwur, radius putar cilik, lan dilengkapi poros setir traksi, sing bisa mujudake karya transfer gratis

2. Desain dual-tujuan lenga lan listrik, set generator diesel bisa dikonfigurasi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda lan lingkungan kerja sing beda.

3. Struktur rangka baja kapal diadopsi kanggo nggawe titik stres stasiun crushing mobile luwih seragam, njamin stabilitas operasi terus-terusan saka tanduran mobile, lan supaya risiko overturning utawa Mudhun loro sak operasi saka crushing mobile. stasiun

4. Desain dhukungan hidrolik ndadekake stasiun crushing seluler luwih wajar.Bingkai kasebut ora mung nambah stabilitas stasiun seluler, nanging uga ningkatake kelancaran panggunaan peralatan

5. Bisa éling saka aplikasi siji kanggo sawetara aplikasi on-line.Liwat tata letak kombinasi lan tertib, tata letak ruang sakabèhé luwih wajar lan kompak, ruang kerja disimpen, masalah kayata garis produksi sing dawa banget lan amba banget, lan kabutuhan produksi pelanggan sing beda-beda bisa ditemokake.

ING SERI

Model

Jaw Crusher

Feeder

Konveyor Sabuk

Penghilang wesi

UKURAN INPUT (MM)

 

Kapasitas

(T/H)

Daya Motor Total (KW)

ZSLY-E46-G3090

PE 400x600

GZD300x90

B500x10m Kab

Opsional

≤340

16-60

≈37.4

ZSLY-E57-G3090

PE500x750

GZD300x90

B650x10m Kab

Opsional

≤425

40-110

≈63.4

ZSLY-E69-G3896

PE 600x900

ZSW380x96

B800x12m Kab

Opsional

≤500

50-180

≈91.5

ZSLY-E710-W4211

PE 750x1060

ZSW110x420

B1000x12m

Opsional

≤630

110-320

≈136

ZSLY-E9012-W4911

PE 900x1200

ZSW110x490

B1000x12m

Opsional

≤750

220-450

≈161.5

SERI PEW

Model

Jaw Crusher

Feeder

Konveyor Sabuk

Penghilang wesi

Ukuran input

(MM)

Kapasitas

(T/H)

Daya Motor Total (KW)

ZSLY-C80-G3090

PEW800

GZD300x90

B500x10m Kab

Opsional

≤125

65-380

≈82.4

ZSLY-C96-G3090

PEW960

GZD300x90

B500x10m Kab

Opsional

≤180

120-455

≈97.4

ZSLY-C100-G3896

PEW1000

ZSW380x96

B800x12m Kab

Opsional

≤180

150-545

≈126.5

ZSLY-C110-W4211

PEW1100

ZSW110x420

B1000x12m

Opsional

≤210

190-625

≈186

ZSLY-C125-W4911

PEW1250

ZSW110x490

B1200x12m Kab

Opsional

≤340

290-845

≈189.5

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita